Paikallista Lemonsoft-osaamista sinun liiketoiminnallesi

 

Toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu

Ohjelmakohtaiset lyhyet kuvaukset

Toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu niin suurille kuin pienillekin

Lemonsoft pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot yhdessä paketissa. Voit valita itsellesi tarpeellisimmat toiminnot ja näin et maksa ylimääräisestä. Lemonsoftia voit käyttää ajasta ja paikasta riippumatta työasemalla, selaimella tai mobiilisti.
Laaja kumppaniverkostomme on myös apunasi, heille voit ulkoistaa halutessasi vaikka koko taloushallinnon.

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) »

Pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot yhdessä paketissa. Voit valita itsellesi tarpeellisimmat toiminnot ja näin et maksa ylimääräisestä. Voit käyttää ohjelmia työasemalla, selaimella tai mobiilisti.

Rajapinta (API) »

Lemonsoft on avoin ohjelmisto. Palvelurajapinnan (API) avulla voit liittää kokonaisratkaisuun kolmannen osapuolen tekemiä ratkaisuja. LemonHubsisältää valmiiksi tuotteistetut rajapinnat valikoiduille kumppaneille.

Liiketoimintatiedon hallinta (BI) »

Lemonsoftin mukana saat valmiiksi mietityn liiketoimintatiedon hallinta –ratkaisun. Saat käyttöösi yli 1000 vakioraporttia ja lomaketta, joita voit joko muokata itse tai tilata muutokset meiltä. Voit laajentaa vakioraportointia LemonBI:n avulla.

Palvelut »

Lemonsoft tarjoaa käyttöönoton tuen ja toimivat tukipalvelut. Tarjoamme myös markkinoiden parhaan alustaratkaisun omasta konesalistamme. Meille on tärkeää, että alustapalvelu on turvallinen, helppokäyttöinen ja mukautuu tarpeisiisi.

Pilvipohjainen tiedonhallinta »

LemonFiles on pilvipohjainen tiedonhallintaratkaisu. Ratkaisun avulla hallitsen organisaatiossasi olevia tiedostoja niiden sisällön ja merkityksen avulla.

 

Sujuva käyttöönotto »

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto on aina projekti. Kokosimme kaikki parhaat vinkkimme avuksesi.