DL DATA PALVELUT

VERKOT, PILVIPALVELUT & YLLÄPITO

Suunnittelemme tarpeeseenne verkkokokonaisuuden tai laajennuksen. Rakennamme lähiverkkokaapeloinnin ristikytkentäpaneeleineen ja varmistettuine virransyöttöineen. Verkon vaatimat tietoliikennelaitteet kuten palomuurit, kytkimet ja tukiasemat saat ohjelmoituna ja asennettuna. Toimipaikkojen väliset, samoin kuin liikkuvien työpisteiden etäyhteydet palvelimiin toteutamme laadukkailla ratkaisuilla. Kasvava osa Pohjanmaan yrityksistä on valinnut meidät vastaamaan tietojärjestelmiensä ylläpidosta ja huollosta. Tee sinäkin kanssamme ylläpitosopimus, joka käsittää sovitut toimenpiteet tietyllä vasteajalla.

ASENNUS JA HUOLTO


Jos bitti on poikittain eikä uudelleenkäynnistys auta, ota yhteyttä huoltoomme. Huollamme kaiken merkkiset laitteet, oli sitten kyseessä pöytätietokone, kannettava, palvelin tai tulostin. Toteutamme huoltoja ja korjauksia myös asiakkaan tiloissa. Tarpeen vaatiessa teemme vaurioraportin vakuutusyhtiötä varten. Käytössäsi on myös etätukipalvelu tietokoneessa, jonka olemme toimittaneet tai huoltaneet.

OHJELMISTOT & TIETOTURVA


On tarve sitten toimisto-ohjelmille tai palvelinkäyttöjärjestelmille, käymme läpi ohjelmistotarpeet kanssanne ja toteutamme toimivan ratkaisun. Toimitamme Microsoft Office 365-ratkaisut yrityksille koosta riippumatta. Yrityksen päivittäisen toiminnan katkeamattomuus on turvattava, eikä toimintaa hidastavia katkoja suvaita. Asennamme ja ylläpidämme tietoturvatuotteet kuhunkin ympäristöön sopivassa laajuudessa unohtamatta tiedonvarmistusta. Olemme toimineet useita vuosia F-Securen sertifioituna kumppanina tehden läheistä yhteistyötä heidän kanssaan. Markkinoiden parhaat yrityksille suunnatut, keskitetysti hallitut ratkaisut saat kauttamme F-Securen kattavasta tuotevalikoimasta.

KAMERAVALVONTAJÄRJESTELMÄT


Käykö tiloissasi asiatonta porukkaa? Kaipaatko reaaliaikaista tietoa luvattomasta kulusta? Katoaako tavaraa?

Meiltä nykyaikaiset laadukkaat kameravalvontajärjestelmät niin teollisuuteen kun kotiinkin. Tallennusratkaisuillamme on mahdollista palata jopa useiden kuukausien takaiseen kamerakuvaan.

Edustamamme merkit mm. markkinajohtaja HikVision sekä huippulaadukas saksalainen Mobotix.  

ESITYSTEKNIIKKA


Viestintä pitkien etäisyyksien päähän onnistuu nykyaikaisilla välineillä, eikä palaveriin lähteminen kauaksi ole aina tarpeellista. Olemme toimittaneet neuvotteluhuoneiden ratkaisuja aina kamera- ja äänentoistojärjestelmistä valkokankaisiin ja videotykkeihin saakka. Meiltä myös HiFi-tasoiset monikanavaäänentoistolaitteet (mm. Anthem), kaiuttimet (mm. Genelec ja Elac) sekä liveääni- ja studiotekniikkaa (mm. Midas ja Focusrite) .

RAHOITUS


Työn kuvasta riippumatta
, laadukkailla työkaluilla työ on nopeaa ja tehokasta. Laitteiden ja järjestelmien hankinnat on mahdollista tehdä rahoituksella. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä mm. Grenke Leasingin kanssa. Saat päivittäiseen käyttöösi nykyaikaiset työkalut alkaen vain kahvikupin hinnalla päivässä! Esimerkkejä eri tuotepaketeista kohdassa Laite- ja palvelupaketit.